VILLA TEXEL COMFORTABEL ONTSPANNEN

Villapark Villahof Texel heeft een unieke ligging aan het kogerbos, nabij de koog met vele winkeltjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden.
En wel zo belangrijk op loopafstand vande Koog, duinen, zee en strand.
Rust, ruimte, sfeervol en privacy staan hoog in het vaandel.

Honden en andere huisdieren zijn ook welkom in onze villa's Texel.
Uitgezonderd vakantievilla 4, 5 en 6 deze zijn huisdiervrij.

Villa Texel. Vakantiewoningen of familiehuizen op Villapark Villahof Texel
Image

Waarom Texel, ook wel "Tessel" ?

Texel is een verrassend en veelzijdig eiland. "de Parel Texel" Het grootste Waddeneiland van Nederland met vele mogelijkheden. Na een boottocht van twintig minuten (de veerboot vaart ieder uur) kunt u er alle kanten uit. www.teso.nl Veerdienst Texel - Den Helder. Texel is bekend om zijn enorme aantallen schapen en vogels en om de gezellige dorpen, waar u ook voldoende vertier vindt als de zon het een dagje laat afweten. Op het eiland zijn verschillende slechtweer voorzieningen o.a.: Zwemparadijs Calluna, Ecomare (zeehonden), Kinderspeelparadijs, Indoor Karting, een Maritiem en Jutters museum. Hoewel de kans zo groot nog niet is.......
Image

De Nederlandse Waddeneilanden hebben veel meer zonuren dan het vasteland van Nederland.

Texel heeft een veelzijdig landschap dat mooi is in alle seizoenen met o.a. bos, brede zandstranden, duinen, heide, graslanden en polders. Vanwege hun bijzonder waarde zijn de duinen van Texel uitgeroepen tot Nationaal Park van Texel. Andere natuurgebieden zijn de Slufter, de Muy, Schorren, de Nederlanden waar men heerlijk kan genieten van de natuur, frisse lucht en ruimte. Texel is prachtig het hele jaar en verveelt nooit.

Al onze vakantie accommodaties zijn rookvrij.

Image

Ons aanbod:

Bungalows

Bungalows

Heerlijk een weekend of vakantie op Texel. Aan het bos in een sfeervole bungalow met open haard en jacuzzi, ook met honden is het genieten. Rustig gelegen.
Appartementen

Appartementen

Vakantie Texel. Strand, Zee, Zon en Wind zijn gezellige en comfortabel ingerichte appartementen met sauna en bad. Gelegen in Duin-dorp de Koog. Rook- en Huisdiervrij.
Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Zoek en boek hier uw luxe vakantiehuis met privé sauna, stortdouche en bad op Texel. Gelegen aan bos, dichtbij strand en badplaats De Koog. Hond welkom

Voor je vakantie een luxe villa huren?

Op Texel is dit heel goed mogelijk. Gun jezelf de luxe tijdens een heerlijke vakantie op het Waddeneiland Texel. Het “Gouden Boltje” ofwel Waddeneiland Texel waar je kunt genieten van zon, wind, zee, strand, duinen en andere prachtige natuurgebieden in Nationaal Park Duinen van Texel. Er lopen mooie 140km lange fiets- en zeer veel wandelroutes over het eiland. De auto kan geparkeerd blijven, nadat je ben aangekomen bij je vakantievilla. Je komt met de Teso veerboot aan op Texel. Met de boottocht over de Waddenzee begint je vakantie. Heb je lekker weer tijdens de overtocht, dan kun je op het bovendek genieten van een fraai uitzicht over zee. De boot naar Texel vertrekt tussen 6.30 en 21.30 op elk half uur vanaf Den Helder. Vanaf Texel naar Den Helder vaart hij op de hele uren tussen 6.00 uur en 21.00 uur.

Kies voor luxe villa huren

Een luxe villa huren met sauna voor je verblijf op Texel kan eenvoudig online. Bekijk de aanbieders van de vakantieaccommodaties. Naast luxe villa’s zijn er appartementen, hotelkamers, bungalows, plaatsen op een luxe camping te huur. Zorg dat je er op tijd bij bent, want het reserveren van een plaatsje op het populaire Texel begint al vroeg. Er is dan ook nog veel keuze, een plekje dichtbij het strand of liever dichtbij de bossen? Neem even de tijd om de mooiste plek te vinden die aan je eisen en wensen voldoet. En vergeet ook niet om prijzen te vergelijken. Vergelijk echter geen appels met peren.

Online een luxe villa huren

Bij ons kun je eenvoudig een luxe villa huren. Het is tijd dat jij nagaat wanneer je vrij bent en dan kun je zien wanneer welke villa vrij is via villaintexel.nl. Het aftellen kan dan ook beginnen wanneer je je vakantie hebt geboekt. Als je er nog vragen over hebt dan horen we dat graag zodat wij je snel van dienst mogen zijn. Boek online of bel met Karin Zoer Zoetelief 0031 653933195
Telefoon WhatsApp Email Facebook Adres