Neem contact met ons op:

Mocht u nog vragen hebben, boeken of persoonlijk contact willen? Dan kunt u contact opnemen via het onderstaande adres.

Accommodatie verhuurbedrijf en boekingsbureau

Met vriendelijke groeten vanaf Texel,

Karin en Erwin Zoer.

Oude Dijkje 8 1796 ML De Koog -Texel

Telefoon: 0222-317902
Mobiel :   06-53933195

Email:info@bungalowtexel.nl
Image

Texel villa met sauna

Voor een luxe vakantie in combinatie met een vakantie waarin je veel in de buitenlucht bent(zeelucht in het geval van verblijf op Texel), kun je de keuze maken voor een Texel villa met sauna.Nadat je hebt genoten van zee, zon, strand en duinen stap je in de sauna van je eigen vakantievilla.Wat een luxe! Heerlijk ook als je doorweer en wind bent gegaan kom je helemaal weer optemperatuur in de sauna. Je krijgt geen stijve spieren als je na een lange fiets- of wandeltocht terugkeert en de ( infrarood ) sauna opzoekt. Kies een Texel villa uit, die op de juiste plek voor je
staat, dichtbij de bossen, of bij het strand? Bekijk online de mogelijkheden voor een Villa Texel.

Kies een Texel villa met sauna

Het reserveren van een Texel villa met sauna kan eenvoudig online. Zoek de aanbieders van dergelijke villa’s en maak een vergelijking. Welke villa op Texel gaat het voor jou worden? Je boekt een heerlijk ontspannen vakantie als je kiest voor de Texel villa met sauna of met heerlijke whirlpool. Ongekende luxe elke dag binnen je bereik. Wat wil je nog meer? Het ultieme vakantiegevoel ervaar je op Texel in een van de vakantievilla’s. Op de websites van de diverse aanbieders en zeker bij villa in Texel zie je precies wat je boekt, of de ligging aan bos of strand is en aanwezigheid van faciliteiten.

Reserveer een Texel villa met sauna

Tijd om lekker te gaan ontspannen na een strandwandeling in een Texel villa met sauna. Je kunt een kijkje nemen op villaintexel.nl en dan zie je direct welke villa’s in welke periode beschikbaar zijn! Tijd om dan na te gaan wanneer jij vrij bent en dan kan de vakantie worden geboekt naar Texel. De Waddenzee van het grootse Waddeneiland is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en heeft zoveel moois te bieden, reden om er in deze tijd maar eens goed voor gaan zitten! Boek een Villa-in-Texel lastminute bij Karin Zoer-Zoetelief 0031 653 93 31 95.